divendres, d’octubre 13, 2006

"lectra"

em dóna la gana de dir QUE ENCARA ESTEM AL CUL DEL MÓN perquè cauen 4 llamps i ens quedem a les fosques, per no parlar de les pujades i baixades de tensió, que tot plegat fa que se'ns "casquin" tots els aparells elèctrics i ningú (jo inclosa) va a queixar-se al nostre estimat ajuntament Posted by Picasa

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens raó, no ens queixem ni a les companyies (pa que? pa cagala?) ni als ajuntafems (per tres quarts del mateix). Haurem de fer cas al nostre malograt Palomino i anar al Sindig'in de Greuj.

Anel.

Anònim ha dit...

Sí, l'únic avantatge que li trobo és que quan faig tard a la feina puc dir: - És que ha marxat la "lectra" del poble i se m'ha desprogramat el despertador... ;-)
Cal trobar-li la vessant positiva!

etaca ha dit...

jo gasto despertador de piles, però en cas d'urgència m'apunto l'excusa

Piscu ha dit...

Miiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Estic amb tu!!!!!
Jo fotria foc a Fecsa, Endesa, i tots els capullos q em deixen sense "lectra" quan cauen 4 trons. (encara que caigi a Cartagena o a Malaga, la put...(piii) llum marxa a Alforma.

REVOLUCIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

KidNova ha dit...

D'aquesta flata esporàdica de fluid elèctric en deriven dues actituds:

Actitud A- et tornes un victimista i et lamentes en silenci sense efetuar cap queixa ja que saps que serà inútil i caurà en sac foradat.

Actitud B- et compres un grup electrògen com l'Eloi i ni t'en enteres que ha marxat l'electricitat i de pas fecsa deixa de cobrar uns KW, que per altra part els cobra Repsol.

Amb les dues actituds tant A com B no deixes de ser un dat pel sac!

Au a comprar vaselina.