dilluns, d’octubre 09, 2006

el plaer de les coses petites (I)

Hi ha un llibre de Philippe Delerm que es diu El primer glop de cervesa i altres plaers minúsculs que em va agradar molt i que parla d'això, de petits plaers que diàriament quasi ens passen desapercebuts.
A mi m'agrada (després d'haver fet uns 10 minuts de migdiada) aixecar-me i preparar un te amb tot el ritual que comporta, calentar l'aigua (amb un cassó, que el microones ja és diferent) posar el te a la boleta i abocar l'aigua fumejant per esperar el temps indicat (el verd 2 minuts que és molt delicat) i si el puc acompanyar d'una galeta (si és de xocolata millor!) la felicitat és completa Posted by Picasa

4 comentaris:

KidNova ha dit...

El meu ritual comença el divendres després de sopar que m'obro una bock damm, l'aboco en un got on hi càpiga sencera prò que no sobri massa got, m'assec davant la tele i faig un bon glop! així se que s'acosta el cap de setmana, abans em mirava el cartanyà però ara em miro com les bombolles blanque van pujant fins al capdamunt del got i les formes que fan les que queden entrebancades pels costats de got i aquest divendres és el dijous!!

Anònim ha dit...

Per mi, el millor del món és l'esmorzar dels dies no laborals... Llevar-se al matí amb tota la tranquil·litat del món, preparar-se un bon esmorzar i llegir el diari mentre esmorzes no té preu!

McTutacara ha dit...

Hi ha molts petits plaers cada dia, però, al contrari de la Mitu, un dels millors són els esmorzars a la feina, quan s’ha acabat la primera hora de classe i preparem la taula, alguns es preparen l’entrapà, fem el cafè, i lo més important, discutim cada dia d’algun tema interessant, si més no, en aquell moment...

etaca ha dit...

ja ho deien els romans "Brevis oratio et longa manducatio"