dilluns, de gener 08, 2007

feixisme latent???

Avui estava amb els alumnes de Bat de 2 a 3 del migdia i com és normal en els primers dies de classe (i TOTS els dies, no ens enganyem!) no tenien gaires ganes de treballar i la tàctica que utilitzen és la "xerrera", doncs bé, han començat dient que un d'ells era "facha" (ell ha reconegut que a casa seva eren de dretes) i al final ha resultat que potser ho son tots....., perquè els comentaris anaven des d'un innocent "el pa amb tomaquet no el vau inventar els catalans sinó que van ser els de Cadiz" fins a un "la indústria a Catalunya us la va posar el Franco i haurieu d'estar contents perquè això és feina".
Jo que em pensava que els de Bat tenien una mica de cultureta......SANTA INNOCÈNCIA!!!!!! Posted by Picasa

5 comentaris:

McTutacara ha dit...

Més que feixisme, lo que hi ha és una gran ignorància, per part de molta gent, que veu l'enemic on té l'amic i no es fixen on són realment els seus verdaders enemics... els que els prenen el pel cada dia per a tenir les butxaques plenes, fent-los mirar els globus de colors mentre els van donant pel cul!!

KidNova ha dit...

Aquesta "moda" del feixisme juvelin no em preocupa ja que es tracta d'una vessant més estètica i gregaria que de doctrina. La canalla que necessita integrar-se en un grup adopta la seva estètica i fins i tot els seus gestos.

Els vaielts que s'integren en els moviments feixistes son els més idiotitzats i pobres d'esperit i només es dediquen a repetir les "frases fetes" que han sentit dels seu entorn fatxa: "que si franco allò" "que si la dictadira allò", gilipollades i en totes no hi ha ni un rastre de la seva pròpia opinió.

Per tant eTaca jo et proposo que quant un d'aquests JunorFatxes et digui una tonteria com una casa li diguis: i això perquè ho cerus? perquè t'ho creus o perquè ho vols creure?

En una paret de castellvell al costat del cementiri hi diu: Segon exèrcit de la república catalana, REGULAR i no POPULAR!!!

Hild ha dit...

a qui et refereixes McTTut

Anònim ha dit...

Està clar: l'única solució és exterminar-los a tots! :-) Així la llavor del feixisme s'acabarà... Fàcil, oi?

McTutacara ha dit...

Hilde, em refereixo a uns enemics que cada dia veiem per la tele, dient barbaritats... no cal dir noms. Em refereixo als neoliberals que cada dia ens bombardegen amb temes que saben que fan bullir la sang de la gent, com lo dolents que són els nacionalistes catalans, que no volen a sentir a parlar de diàleg, que maregen la perdiu, vaja. I mentrestant van fotent-la per darrera... deixant les seves comunitats (on governen) sense un pam per construir, passant-se la llei de costes pel forro dels pantalons, fotent tants “pelotazos” com poden, mentre la gent s’enfada per que uns volen posar “nació” al seu Estatut, provocant boicot a productes catalans, per a que ningú es fixi que han projectat un camp de golf on no hi ha aigua suficient per a que la gent de la contrada pugui viure... i així podria estar molt de temps.
Aquest és l’enemic del que parlava, el que infla les ments dels ignorants, que a la vagada infla la dels seus vailets... per a que no vegin lo que hi ha darrera de la cortina, uns paios que s’estan embutxacant els calers a carretons, els calers que ells mateixos paguen... quan a classe se’ls expliquen les coses, de vegades obres portes i finestres, que fan que aquestos xavals vegin més allà de les cortines. Si ens conformem en que és un mal sense remei, malament.