divendres, de gener 19, 2007

Cervesa

Tothom sap, que en el món complicats dels herois i heroïnes de pa sucat amb oli qualsevol d'ells té un punt feble a banda dels seus superpoders.
L'heroïna d'aquest bloc acaba de descobrir el seu punt feble, la manca de la substància vulgarment anomenada "birra" fa que el seu sistema s'afebleixi gradualment. I és que el darrer cap de setmana els efectes perniciosos del "mono" van emergir al mig d'un sopar a "la Nau". Malhumor, salivera constant (al veure els demés i sobretot al seu company que no té cap mena de prohibició) i renecs per la falta de l'esmentat líquid, fet que es va pronunciar quan algun graciós li va recordar que la cosa es podia allargar 4 o 6 mesos més, QUE!!????
I és que subsistir amb el succedani de cervesa de poma (que ja m'agrada, però és que no té gust de cervesa ni s'hi assembla de llarg) es pot fer molt dur.... Posted by Picasa

4 comentaris:

Anònim ha dit...

eTaca agunata, estem amb tú!!

Bruuuuuuuuup (rotet de cervesa) perdó......

kidnova

Anònim ha dit...

Si, no sé què tindrà la cervesa que atrau d'aquesta manera. Quan vam tornar d'un viatget a Bèlgica l'Anel estava totalment alcoholitzat de cervesa... Va estar vàries setmanes buscant com un posseït la marca de cervesa belga Hoegarden per tot Reus... (sense cap resultat, és clar...)

Piscu ha dit...

Q xungoooooooo!!!! El "suc de civada" és la veguda dels deus!!!! Haurien de prohibir prohibir "el suc de civada".

Animus eTaca!!!

KidNova ha dit...

ETaca, supera això de la cervesa i passa a ul altre post!!!

Com més ho veigis més ràbia et farà...