dimarts, de febrer 26, 2008

Setmana groga






Ja portem uns dies que amb núvols i pluja, i tot i que sé que ha de ploure perquè fa molta falta, no puc evitar de desitjar que faci sol i que vingui la primavera.
I mentres esperem, i per allò que diuen que el groc és el color del sol, l'acció i la llum, unes pinzellades d'aquest color per alegrar-nos el dia.

Estranyament m'agrada el color groc, tot i que és el color de l'enveja, que molts artistes de la "faràndula" diuen que porta mala sort i que en pells com les de la família "taca" no hi combina ni a patades.... (que hi podem fer! "hobbits" i "descolorits") i si tenim en compte que d'impulsiva no en tinc res, potser m'hauré de creure allò que el groc és el color més intel·lectual, i que s'associa amb una gran intel·ligència..... o amb una gran deficiència mental





3 comentaris:

KidNova ha dit...

Més que la setmana va pels 2 mesos!!

Carme ha dit...

Si... potser canviem de color, no?? jaja!!!

Anònim ha dit...

Tot i que els tests diuen que tinc un grau aberrant de sinestèsia (i qui no? tampoc fóra estrany, seria algun gen familiar...) la relació entre el groc i la intel·ligència i/o la tara mental em sembla més cultural que real... un mite a desterrar. Em crec més el del blau i el verd amb la fluïdesa per l'associació a la percepció dels líquids que corren.

Quina vida més plena i feliç, si no hi ha ni necessitat de ser a internet! Que duri,